Junior Sales Medewerker

Solliciteer nu

Sales collega (Junior)

Zit je in de laatste fase van je opleiding of heb je net je diploma op zak en ben je klaar voor een nieuwe Sales uitdaging!? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt versterken!👇🏼💼


Hou je ervan om wekelijks af te spreken met potentiële klanten en weet jij met je enthousiasme nieuwe deals binnen te halen? Dan ben je bij Heibel aan het juiste adres! Het is niet nodig om een hele bak ervaring te hebben, we helpen je graag de fijne kneepjes van het vak te leren. Uiteraard is het wel mooi meegenomen als je al enige Sales ervaring hebt opgedaan.


Wat ga jij doen bij Heibel?

 Als verkooptalent ligt jouw uitdaging in het werven van nieuwe leads voor Heibel. Je vult jouw agenda moeiteloos met afspraken en weet met jouw enthousiaste persoonlijkheid potentiële klanten aan je te binden. Je deinst niet terug voor koude acquisitie, maar ook het adviseren van onze huidige klantenkring draai jij je hand niet voor om.

Naast je dagelijkse afspraken en de zoektocht naar nieuwe leads ga je samen met de marketeer toffe sales campagnes bedenken! Samen zorgen jullie ervoor dat potentiële leads warm worden gemaakt voor de verkoop. Daarnaast bezoek je voor Heibel netwerkbijeenkomsten en onderhoud jij relaties met onze (potentiële) netwerkpartners. 

Part-time / Full-time · Surhuisterveen

Wij weten al dat Heibel een geweldige werkgever is, maar wat kun je nog meer verwachten? (Bekijk hierboven bijvoorbeeld de foto's) 

 • Een afwisselende baan van 24 – 40 uur per week (in overleg) met flexibele werktijden
 • Een MacBook en telefoon van de zaak
 • Mogelijkheid tot een auto van de zaak, al mag je ook op de fiets naar afspraken 
 • Werken in een leuk en gezellig team vol enthousiastelingen
 • Een fijne bedrijfscultuur en werksfeer
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid

Wat doet Heibel?

Een nieuwe website, webshop of narrowcasting is nog nooit zo eenvoudig geweest. Dat is het credo van Heibel. We zijn ervan overtuigd dat iedere kleine en middelgrote onderneming, ongeacht de branche waarin hij of zij actief is, hoort te beschikken over een functioneel én gemakkelijk te beheren online platform. Uiteraard wil het oog ook wat en zien onze online oplossingen er ook nog eens goed uit.

Wat we nog meer doen? Groeien! In ons portfolio zitten reeds 400 klanten die van vrijwel alle branches zijn vertegenwoordigd. Van advocatuur tot bouw en van een personal coach tot een webshop voor strooizout. Maar we willen meer... En daar hebben we jou voor nodig! 

Een greep uit onze klanten.


Wat zoeken wij in jou?

 • Je bent communicatief sterk
 • Je laat je niet snel uit het veld slaan

 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

 • Het is fijn dat je een (beetje) ervaring hebt met sales en/of telefonische acquisitie, maar het is niet een pre

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau 

 • Jij hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal

 • Je bent leergierig en barst van de ambitie

Ben of ken jij dé persoon die perfect in de bovenstaande omschrijving past? Solliciteer dan snel en wie weet zitten we dan binnenkort samen aan een kop koffie!

PS. En denk je nu: “Hey Martijn, deze functie is mij op het lijf geschreven en toch hebben jullie mij niet even benaderd?“. Sorry, sorry, sorry... Onze fout! Reageer je s.v.p. nog wel even? ;-)